HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2008.12.25. 16:12 B à la Brown

Összegzés 2008

nem dicsekvés, csak számvetés és összegzés. számoltam és számoltam: idén január elsejétől 14 országban fordultam meg (egyiptom, svájc, németország, szlovénia, liechtenstein, ukrajna, ausztria, franciaország, monaco, olaszország, szlovákia, lengyelország, málta, svédország), van melyikben többször is, svájcban például januárban és júliusban is, de itáliába is háromszor jutottam el idén. összesen az eddig eltelt 360 napból 71 napot külföldön töltöttem, az pontosan az év 20 százaléka, azaz ötöde. ebben nincs benne a belföldi csámborgások sora, pedig azok is voltak idén (balatonfüred, alsóörs, nyíregyháza, debrecen, bükk-fennsík, kékestető, sirok, kiskunfélegyháza, fenyőharaszt, heréd, szeged, lónya, tuzsér).

az utak egy részéről albumok itt:

http://picasaweb.google.hu/belabarna

készítettem egy térképes összefoglalót is

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr7841358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aDoayen@HWSW 2008.12.29. 13:31:39

grat, mester :D

én asszem idén szégyenszemre megrekedtem 11 országnál, de mindjárt nézek egy térképet és összeszámolom, meg lehet a napokat is.

mondjuk a lényeg, hogy idén is le lett tudva 2 (illetve 3) ország a listában.

Köszi stockholmot :)
az isztambulra meg ha van ötleted, ne habozz :D

B à la Brown 2009.01.11. 20:03:30

@aDoayen@HWSW: én is grat, hogy már január első hetében öt országban csámborogtál!
süti beállítások módosítása