HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.02.10. 13:06 B à la Brown

Repülés a napos Alpok fölött

párizsból egyszercsak haza kellett repülni, eleinte unalmas volt a felhőben hasítani, de aztán a pilóta az alpok fölé vette az irányt, s próbáltam beazonosítani a hegyeket. sikerült is felfedezni egyik kedvenc alpesi területemet, a bajor-alpokból a königsee környékét, és ezt sikerült is lekapnom (ez az a hely, ahol németország betüremkedik ausztriába, térképről biztos ismeri mindenki ezt a ficakot). és látszott az is a levegőből, hogy a königsee környéki hegyek tökéletes bástyára hasonlítanak. röviddel előtte a saalbach völgye fölött is elrepültümk, barátaink dolgoznak ott (lásd decemberi poszt), érdekes volt lefényképezni őket 10 km magasból. és hogy pont felettük repültünk el:))

a fotózás mellett egy mellettem ülő csajjal, nórával is megismerkedtem a repülőn, épp egy játékelméletes könyvet olvasott mérőtől, jófej volt nagyon a csajszi, beszélgettünk a dollárárverés-játékról meg ilyenekről:)

a két képen ugyanaz: a königsee 2009 februárjában a repülőből, s 2002 júliusában a jenner nevű hegycsúcsról

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: saalbach königsee bajor alpok


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr35934547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása