HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.05.18. 22:14 B à la Brown

Jó kis alföldi borok

Ásotthalomtól délnyugatra, a Rívó-erdő közepén működik a Somodi Sándor jeles borász által mívelt Borgazdaság pincészete, mely ékesen bizonyítja, hogy a közvélekedés ellenére az Alföldön is készítenek szép borokat! Somodit egyébként 2004-ben az Alföldi borászok közül egyedüliként tagjai közé választotta a Pannon Bormíves Céh, elismerve ezzel a borász munkáját és a homoki borászatban rejlő lehetőségeket.

szóval somodinál, szabadkától 6 kilométerre gyalogszerrel (ha nem lenne schengeni határ), szóval nem gondoltam, hogy itt az alföld legeslegvégén egy nagyon finom rajnai rizlinget fogok inni. márpedig somodinak gyönyörű rajnai rizlingje van, többször is ittam belőle. a pincészet tökéletes, naggyon kellemes meglepetés volt ez itt, és végre láttam azt, hogy az alföldön nem csak "idétlenkednek ott valamit" a szőlővel.

A belső öblítés után pedig jöhet a külső: a hihetetlen fejlődésen átment Mórahalom Thermál Panziójából egy éjszakai fürdésre és wellneszezésre sétáltált át zsurnaliszta kompániánk az Erzsébet Gyógyfürdőbe

(http://www.erzsebetfurdo.morahalom.hu).

Szólj hozzá!

Címkék: ásotthalom somodi sándor somodi borgazdaság


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr551130464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása