HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.05.23. 12:38 B à la Brown

Egy egri kézsebész

"Megveheted egy ember idejét, megveheted egy adott helyen való fizikai jelenlétét, órabérért szakszerű izommozdulatainak meghatározott részét. De lelkesedést nem tudsz vásárolni. Kezdeményezőkészséget sem. A szív, az ész, a lélek odaadását sem. Ezek nem megvásárolhatók, csak elnyerhetők." - ezt a Clarence Francis (1888-1985) idézetet találtam dr. Bódi Tímea adatlapján. bódi doktornő az egri kórház traumatológiáján dolgozik, s amikor borbála lányomat bevittem a sürgősségire, vele találkoztunk először, ő látta el(lányom olvasta le kis kártyáját is, így találtam meg az iwiwen:)). annyira normális és kedves volt, hogy írtam neki egy egysoros köszönőlevelet. válaszából aztán kiderült, hogy ő is műtötte:) akkor mégegyszer köszönet dr. bódi tímeának itt a blogomon is, és persze köszönöm barátaim, ismerőseim aggódó méljeit is. borbála gyógyul nagyon:)

a képen dr. Bódi Tímea, akiről kiderült egyébként, hogy egy gimibe jártunk itt egerben, és ő is szegeden volt egyetemista:)

Szólj hozzá!

Címkék: dr bódi tímea kézsebész


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr641139026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása