HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.05.23. 12:24 B à la Brown

Kiss Tamás Benedek Dél-Afrikáról vetített

kiss tamás benedeket, az eupolisz utazási iroda (www.eupolisz.hu) túravezetőjét hívtam meg egerbe május 20-ra, hogy tartson egy vetítést az EKMK-ban (egri kulturális és művészeti központ). tamás dél-afrikában csámborgott több mint két hónapig, ezen út egy részéből, a tábla-hegységtől namíbián át a viktória-vízesésig mesélt egri közönségének. az alábbi egyik képen kiss tamás benedek (forrás: iwiw), a másik képet pedig ő készítette namíbiában.

tamás egyébként a következőképpen mutatkozik be az eupolisz oldalán: "Tisztán emlékszem, az egész akkor kezdődött mikor sok-sok évvel ezelőtt egy unott hétvégi délelőttbe belehasított a Pink Floyd sejtelmes, titokzatos száma egy barlangkutató film elején. Addigi kis, zárt világom kapui kinyíltak és megpillanthattam az ismeretlent a felfedezés izgalmával együtt. Persze évek teltek el, amíg elindultam az igazi felfedezés útján, de ez az érzés mindvégig velem maradt. Próbálkoztam a kinti világ felfedezésével, és ahogy nyíltak tovább a kapuk én úgy mentem és megyek tovább rajtuk... ismerd meg házadat gyalogtúrák az ODK-ban (Országjáró Diákkör) – Barlangaszás – Hegymászás – Vizitúrázás – Vadvízi evezés – Világjárás – Vitorlázás. A világjárás – túrázás – hegymászás, és más kultúrájú népek megismerése szorosan összekapcsolódik nálam, bárhol is járok a világban. Létezik viszont egy másik út is, befelé. Ez az ismeretlen, hatalmas világ még felfedezésre vár… Az Eupolisz által szervezett iráni, ecuadori és hegyi túrákon találkozhattok velem elsősorban."

Szólj hozzá!

Címkék: dél afrika namíbia eupolisz kiss tamás benedek egri világjáró klub


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr281139001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása