HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.06.19. 23:30 B à la Brown

A legnépszerűbb úti cél továbbra is Horvátország

horvátország cuccokat szedtem ma össze nagyon kedves barátainknak, mert jövő héten plitvicézni, krkázni, tengerpartozni déli szomszédunkhoz utaznak. egy pesti újságíró csaj barátnőnk is jövő héten horvátországba megy havernőjével, szóval úgy néz ki, helyes a felmérés, amit egy MTI közleményben olvastam

 

"A magyarok többsége nem tervez 5 napnál hosszabb nyaralást
A magyarok 71 százaléka nem tervez 5 napnál hosszabb üdülést a következő 12 hónapban, s a válaszadók 76 százaléka az elmúlt egy évben nem volt nyaralni - derült ki a GfK Hungária és a Szonda Ipsos Nemzeti Médiaanalízis felmérésének 2008. IV. negyedévi és 2009 I. negyedévi adataiból. Az utazók elsősorban belföldön pihennek, a legnépszerűbb külföldi úti cél továbbra is Horvátország. A megkérdezettek 13 százaléka belföldön töltött 5 napnál hosszabb időt üdülési céllal, Horvátországban saját bevallásuk szerint 3 százalék nyaralt, Görögországban, Olaszországban, Ausztriában 1-1 százalékuk pihent - olvasható a kutatás kommunikációjával megbízott cég MTI-hez eljuttatott közleményében."
 
(a kép saját, 2006-ban készült rovinjban, az isztrián)
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr441196306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása