HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.08.31. 23:10 B à la Brown

Egymillió 348 ezer tanuló számára kezdődött meg a 2009/2010-es tanév

"Kedden mintegy 1 millió 348 ezer tanuló számára kezdődik meg a 2009/2010-es tanév." - olvasom a délimonitoron. na, ebből már kettő az én iskolásom. lányom után holnaptól már fiam is iskolás lett, ma volt nekik a tanévnyitó a líceum udvarán. a tanévnyitó után vicces volt, úgy álltunk ott szülők, mint a reptéren a bőröndváróban: jöttek kifele a gyerkőcök, s aki felismerte az övét, az kiszedte az egyre csak özönlő sorból :)) ehhez segítség volt, hogy például az 1.C-sek zöld sapkában voltak:)))

(csak érdekességként: Szlovákiában holnap az alkotmány ünnepe esedékes, ezért kezdenek a szlovákiai iskolások szeptember 2-án. ez egyébként kissé abszurd: holnap lép életbe a szlovák nyelvtörvény, az alkotmány ünnepén, azén az alkotmányén, amit épp megsért egyébként - felfigyelt erre valaki?:)))

ja, lányom egyébként már unalmasnak találta az évnyitó intézményét. jaja, ez valóban így lehetett, viszont az összes líceumkörnyéki kávézó tele volt szülőkkel, akik egy kellemes kafé mellett várták meg cerkófjaikat.

1 komment

Címkék: évnyitó


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr331351942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

npo 2009.09.01. 14:30:50

helyesek:o)
vagány a zöld sapka:))
süti beállítások módosítása