HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.10.16. 23:44 B à la Brown

Télvadászat az ágyból

szerda este még dolgoztam (világjáró klub, herpai imre marokkó-vetítése), de utána beestem az ágyba, s azóta tulajdonképpen felkelni sem bírtam. fiammal együtt szenvedünk itthon, ő is antibiotikum, én is. durva na. bár, ahogy a netről vadászom a telet, kint sem jobb a helyzet.

azt írja például az mti:

"Németországban hidegrekordokat döntött meg a rendkívül zord időjárás, Csehországban helyenként 40-50 centiméternyi hó hullott, Lengyelországban pedig már négy emberrel végzett a hideg vagy a vihar. Az utóbbi két országban áram- és fűtéskimaradás is keseríti százezrek életét. A délnyugat-németországi Fekete-erdőben csütörtökön hajnalban mínusz 10,6 fokot mértek. Ilyen hidegre Németországban ebben az időszakban az emberek még soha nem ébredtek. Az eddigi - október közepi - rekordot az 1992-ben mért mínusz 10 fok jelentette."

de a szlovák hírügynökség is jó, az alábbi fotót most tőlük teszem fel, Felsőmarikova (Horná Mariková) falu környékét ábrázolja, s azt írták alá: "Még péntek este is teljesen el volt vágva a külvilágtól Felsőmarikova (Horná Mariková) egy része"

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr401455205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása