HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2010.02.27. 20:51 B à la Brown

A Trufanec-vízesés

és most lássuk, hogy miért lesz elégtelen (1) egy dolgozat. személyiségi jogok miatt nevet nem írok, de lássuk, miféle slendriánságokat lehet elkövetni egy cikkben.

a trufanec-vízesés nem técső és aknaszlatina között van, hanem jóval-jóval arrébb. de ez nem is lenne baj, ha tudná a diák a nevét. sőt, még európa földrajzi középpontja sem aknaszlatinán van. olyan ez, mintha azt mondanánk a visegrádi várra, hogy budán van. vagy a gellért-hegy visegrádon. wazze. ez már önmagában bukta, lásd néhány poszttal korábban. aztán rahónál a fehér és a fekete tisza egyesül, utána hívják majd szőkének. és nem a szőke és fekete. utána lehet nézni, hatmillió helyen írtak már róla, külön jelölik a FEKETE és külön a FEHÉR tisza forrását.

szóval, gyengécskére sikeredett a dolgozat. a poén azonban az, hogy ezt nem egy hallgatóm írta írásgyakorlat órára, vagy turisztikai újságírás speciálkollégiumra, hanem egy újságíró. ez a szomorú. szóval kedves olvasók, aknaszlatina városában nincs semmiféle európa közepe oszlop, az terebesfejérpatak faluban (ukránol gyilove) van.

ja, a trufanec-vízesés pedig rahó és körösmező között. megintcsak lányommal példálózok, hogy ezt kilenc évesen meg tudja jegyezni.:(

 

Szólj hozzá!

Címkék: ukrajna kárpátalja trufanec


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr861795657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása