HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2010.02.28. 12:06 B à la Brown

Jó utat kíván Indiába: Móga János

az ELTE lágymányosi épületébe egyébként azért csámborogtam el, mert 20 éve olvastam egy könyvet, mely könyv kubassek könyvei mellett terelgetett afelé, hogy el kékk menni indiába. mint olvastátok, az indiai repjegyem már megvan nyárra, most már csak tanácsokat veszek ehhez az úthoz.

móga jános egyébként a magyar földrajzi társaság ülésén adott elő ladakh tartományról, utána dedikákta nekem a könyvét. ott volt az ülésen egyébként a földgömb főszerkesztője is, nagy balázs, aki már tartott előadást az általam szervezett egri világjáró klubban iránról, most pedig meghívtam őszre, hogy tartson egy kellemes kis előadást az andokról egerben.

2 komment

Címkék: nagy balázs magyar földrajzi társaság móga jános


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr441796695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

narancspeti (törölt) 2010.03.06. 12:35:55

Jó könyv, ismerem:):):):):)
A Nagy Balázsosra igyekszem eljutni,gondolom a mostani argentínai vulkánosról lesz valami...
Egyszer nekem is volt szerencsém vele túrázni,igaz csak a Randai-havasokban:)

B à la Brown 2010.03.06. 21:29:27

@narancspeti: :))))
nagy balázstól is van két jó könyvem, alkalomadtán majd reklámozom azt is. én sajna még nem túráztam vele, de ha jön egerbe, küldök neked mélt!
süti beállítások módosítása