HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2010.02.28. 11:47 B à la Brown

Ukrán hajó Budán

van egy híres, ukrán kőszállító hajó asszem a dnyeszterről idehozva a dunán, lágymányos mellett. csütörtökön délután ezt fotóztam már le a februári tavaszban. nem tudok szabadulni ettől az országtól, úgy látszik ez egy ukrán hét:) boldi fiam nemhiába mondta: különös ország.

amúgymeg, ha már ukrán hangulat: nemcsak a hajó felirata (artemovszk) volt ukrán hangulata budán, de egy kijevi lakótelepre emlékeztetett tegnap a túlparti skatulyák látványa, de a nemzeti színház is egy ukrán-román ortodox megalomán palotára emlékeztet engem (kovács péter barátomat is, ezt megbeszéltük már 12 éve). akárhányszor elautóztam a lágymányosi híd környékén, a színháznál mindig azt várom, mikor bukkan fel előtte ceausescu, vagy valami ukrán erőselnök:))

 

Szólj hozzá!

Címkék: duna artemovszk dnyeszter


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr441796651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása