HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2010.03.06. 08:58 B à la Brown

Hajóval a Níluson

"Úszómedencés, nagy tetőteraszos hotelhajóval végigringani a Níluson – sokan úgy gondolják, hogy ez a módosabbak kiváltsága. Egyszerű bakancsosként én is így hittem, de rá kellett jöjjek, ez sok Nílus menti műemlék megtekintésének egyetlen és legkényelmesebb módja, és ráadásul ma már olcsónak is számít. Ezenkívül semmihez sem fogható élmény a hajóról fotózni az egyiptomi tájat. Szerencsére a legszebb és műemlékekben leggazdagabb Asszuán-Luxor szakaszon a legsűrűbb a hajóforgalom, induljunk hát mi is és fedezzük fel Felső-Egyiptomot s nézzük meg hajóról Kom Ombo Ptolemaiosz-kori templomát, az Edfu-i Hórusz templomot, végül pedig Luxorban a Királyok völgyét, Hatsepszut templomát, a Memnon-kolosszusokat és a monumentális karnaki és luxori templomokat."

a cikkem folytatása a HTM (Hegyisport és Turista Magazin) 2010 évi első számában olvasható, kapható az ország nagyobb újságárusainál.

Szólj hozzá!

Címkék: egyiptom htm nílus hegyisport és turista magazin nílusi hajóút


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr871813164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása