HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.06.12. 17:47 B à la Brown

Eger legszebb kilátású utcája

hülyék az emberek, ha nem tesznek semmit a mókuskerék, a megszokás ellen, bármilyen értelemben. én például próbálok minden nap úgy mászkálni egerben, mintha turista lennék. már régen tudom, hogy az egyik legjobb kilátású utca egerben a bérc utca, de vártam azt a júniusi reggelt már évek óta, amikor kissé északkelet felől süt a reggeli felkelő nap, súrolva a soktornyú várost. ma reggel hétkor úgy mentem hát dologra, hogy tettem egy nagy korareggeli sétát a bérc utcán.

az egriek most magukba nézhetnek: gondolják át, mikor jártak utoljára a bérc utcában. nem kell kommentelni, mindenki számoljon el a saját lelkiismeretével.

a bérc utcáról debreczeni kulturha lászló kérésére írtam egyébként egy cikket a partmagazinba, a teljes cikk itt olvasható:

http://www.partmagazin.hu/index.php?Itemid=29&id=621&option=com_content&task=view

most pedig két ma reggeli kép:

 

3 komment

Címkék: eger bérc utca


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr341181398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NickelADeón 2009.06.16. 13:56:08

Vagy 15 éve szúrtam ki ezt a kis utcát magamnak (valószínűleg a Tetemvár kocsmába mentünk épp), és azóta is elviszem oda ismerőseim, megmutatni a panorámát. Még szebb lehetne a látvány, ha a városban minden templom ki volna világítva, ahogy a Bazilika. Gyönyörű volna a Bérc utcából, igazi propagálni való turistalátványosság.

qdiphoto · http://qdiphoto.com 2009.06.19. 07:53:07

jaja, rendszeresen járok arra, általában csak úgy... megéri

B à la Brown 2009.06.19. 23:37:23

jaja, megéri :) és tényleg jobb lenne még egy két szép, akár szolid fény is, épületkivilágításilag
süti beállítások módosítása