HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.06.26. 17:43 B à la Brown

Ausztriában ered a Duna

„Ez Ausztria. Ott is minden árad. Innen jön az ár Magyarországra. És persze innen ered a Duna is.”

 
 

ilyenért lazán buktatok. pont ilyet tanítok kommunikáció szakosoknak, leendő média-munkásoknak. hogy tudják hol van irak vagy afganisztán, meg hogy ne keverjék szlovéniát szlovákiával (mint nemrég a CNN). mi önérzetes magyarok baromira meg tudunk sértődni, ha keverik budapestet bukaresttel. nekünk viszont mindent szabad, illetve nem kell tudnunk semmit. a hvg-ben két éve például a 9 helyett 7 lyukú hídról értekeztek.

nem is csodálkozok, ha kereskedelmi tévék agyhalott szerkesztői egy-két dolgot pontatlanul mondanak. de a tegnapitól besokkaltam, idézet következik, de meg lehet nézni a tények honlapján is: „Ez Ausztria. Ott is minden árad. Innen jön az ár Magyarországra. És persze innen ered a Duna is.” 

 
fogjon fostalicskát az ilyen riporter, ne mikrofont wazzzze. amúgy a közszolgálati sem különb, a netet bejárta nemrégiben az a kép, amikor a híradósok kicsit összekeverték szlovákiát csehországgal...

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr91210534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása