HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.06.27. 19:19 B à la Brown

A Wizz Air árbevétele 20 százalékkal nőtt

tegnap barátaink foglaltak párizsi jegyet a wizzairrel, nekünk már megvan egy milánói repjegyünk, de ma judit segítségével (ezúton is köszönet neki!) vettünk még repjegyet, előre: augusztusban úgy néz ki, hogy repülünk wales-be. a repjegy ára egyébként 0 forint volt, részleteket majd később :) szóval nem csoda, ha az ember ilyet olvas az MTI-től:

"A Wizz Air árbevétele 20 százalékkal nőtt A 30 százalékos utasszám-növekedésnél alacsonyabb ütemben ugyan, de így is 20 százalékkal, mintegy 500 millió euróra nőtt a Wizz Air bevétele az a 2009. március harmincegyedikével zárult pénzügyi évben - mondta el Váradi József, a légitársaság vezérigazgatója az MTI-nek. Hozzátette, hogy a költségek is hasonló mértékben nőttek. Magyarországon a recesszió hatása a régiós piacokhoz mérten erősebb Váradi József szerint, aki a következő 8-12 hónapban még nem vár érdemi javulást. Eredetileg magasabb utasszám-növekedéssel számoltak, a gazdasági válság hatására azonban szűkült a kereslet, így az éves előrejelzést 25-30 százalékra csökkentették a magyar piacon."
 
az alábbi kép decemberben készült, stockholmba repültünk a wizzel, gyermekeinknek ez volt az első repülőútja:)
 

Szólj hozzá!

Címkék: wizzair


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr531212331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása