HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.08.25. 19:12 B à la Brown

Harsáczki György a Mont Blanc csúcsán!

"2009. augusztus 11-én 7.56-kor felértem a Mont Blanc 4808 m-es csúcsára" - olvastam minap az iwiwen, harsáczki györgy turisztikai író kollégám adatlapján. gratuláltam is neki izibe, s most blogomon is hírt adok az eseményről. sokan lenézik egyébként európa tetejét, hogy így könnyű meg úgy könyű megmászni a mont blanc-t. tessék felmenni, csak azt tudom mondani, nem olyan séta azt mint a sosemtúrázók terjesztik. naszóval a két felső fotó harsáczkit ábrázolja a csúcson és a csapatát... (forrás: iwiw)

az alsó három kép saját, én is kerülgettem már a fehér hegyet. láttam repülőből is, láttam a les menuires-i sípályákról, legközelebb akkor kerültem a csúcshoz, amikor chamonix francia városkából 3800 méter magasig jutottam, egy szépséges januári napon.

 

1 komment

Címkék: mont blanc chamonix harsáczki györgy


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr611337904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baowah · http://baowah.blog.hu 2009.08.31. 08:19:36

tavaly amikor piemontban laktam ket napot, egy varhotel wcjen ulve a lakreszembol pompas panorama volt a nyitott ablakon at a mont blancra. egyaltalan nem ugy nez ki, mint amit konnyu megmaszni.
süti beállítások módosítása