HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.09.22. 18:22 B à la Brown

Megjelenik Mormogi képregénye!

mormogival persze csámborogtunk sokat régen. erdély, ausztria, lengyelország, mindenhová jött. több képet is őrzök, az egyik kolozsvári kocsmában készült (jobbszélen vigyorog) a másik a torockói hegyekben (középen mormogi, jobb szélen belényesi petya). ejj. jó kirándulások voltak. namármost ez a mormogi gyerek nemcsak kirándul, rajzol is. képregényt. fanatikusan.

nemsokára megjelenik, lesz ISBN száma is. gyorsan jegyezzétek elő, a pár száz példány szerintem gyorsan elfogy. részletek itt:

http://heti5kepregeny.blog.hu/2009/09/19/az_ev_durranasa

 

1 komment

Címkék: képregény torockó mormogi kolzsvár


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr551399987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NickelADeón 2009.09.23. 09:00:47

Köszönöm az ajánlót. A régi szép idők! Nosztalgiáztam nyáron, Lomnicon és a Hernád-áttörésnél, ahova most a családdal mentünk. De már nem bírom a régi tempót, pirkadatig inni és beszélgetni, utolsóként feküdni (veletek) és 5 perc alvás után irány a hegy!
Barbi és DD biztos bírják még:)
süti beállítások módosítása