HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2010.04.03. 06:37 B à la Brown

Vége a szabadon írásnak, hogy újra szabad lehessek...

 

 
mondtam már, hogy szeretem a dooorsot? nem mondtam. és még sokmindent nem, és már nem is fogok.
a blog most meghal kicsit. a miértre sok válasz van: a csúcson kell tudni abbahagyni, pihentetem mint a kőtt-tésztát :), de mondhatnám azt is, kicsit levetem magamról ezt a nyomkövető berendezést.
az előzőekben összegeztem az adatokat, énbloghoz képest rengeteg olvasóm volt. nagyon köszönöm a hűségüket és kitartásukat a csámborgó olvasásában.
a blog tehát most meghal kicsit. a magyar társadalom még nem nagyon érett az ilyesfajta nyilvánosságra. 2008. decemberében azzal a kérdéssel indítottam a blogom, hogy van e teljes szabadság. természetesen nincs. szabadon persze lehet írni (majd egyszer, valahol), de úgy gondoltam addig is megpróbálom. mindent természetesen nem írtam le, életem kb. 10%-áról szólt csak a blog, nagyon-nagyon sokmindenről, sokmindenkiről hallgattam. az én és az ő érdekükben. mert lehetne ugyan szabadon írni, de nem érdemes.
úgyhogy most a blog meghal kicsinyt, elvonulok illegalitásba
abbahagyom a szabadon írást, hogy újra szabad lehessek.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr471891213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kelemenpeti 2010.04.04. 12:20:49

Basszus...Pedig én szerettem....:-(

kottázó · http://kotta.blog.hu/ 2010.04.06. 20:28:26

hát ennek a hírnek nagyon nem örülök, egyik kedvenc blogom fog akkor megszünni... :(

nemááááááááááá!!!!!!

FARKASÉK 2010.04.09. 09:43:04

Pedig azt hittem jó napom lesz, mert Oxfordban süt a nap. Sajnálom, de remélem idővel otthon is eloszlanak a setét fellegek. Kedvenc blogom volt, van, remélem lesz....
süti beállítások módosítása