HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2008.12.16. 00:59 B à la Brown

Újság-Színház

stockholmban voltunk, amikor anditól kaptunk mélt, hogy újság-színház, mindenképp nézzük meg. stockholmban voltunk, az elsőről lemaradtunk, de a másodikról már nem akartunk, andi tett félre négy jegyet, s hétfő este szíííínház. röviden a sajtóközlemény az egészről:

"Eltitkolt lovak birodalma - folytatódik az Újság-Színház Teltház és vastaps fogadta az egri Gárdonyi Géza Színház új kezdeményezését a napokban. A társulat Hírlap-Színház címmel újsághíreket játszik el a stúdiószínpadon. Első alkalommal egy gyöngyöspatai kocsma és a környéken lakók viszályáról szólt a történet. A sorozat folytatódik: legközelebb december 15-én, hétfőn este 7 órától az előadás középpontjában a gyöngyösi Durándában zajló szanálási program áll majd. Az első lépés, a házak bontása ugyanis jó ütemben halad, ám az illegális lótartással még mindig baj van. Játsszák: Bozó Andrea, Bányai Miklós, Fekete Györgyi, Görög László, Járó Zsuzsa, Kaszás Gergő, Ötvös András, Mészáros Máté Mészáros Sára, Vajda Milán. Látvány: CZIGLER BALÁZS, Dramaturg: SIROKAY BORI, Rendezőasszisztens: LÁZÁR RITA, Rendező: MÁTÉ GÁBOR"

szóval szenzációs siker volt, vastaps, egyszer és soha többé, megint csak hamvas jut eszembe, egyszer és soha többé... a darab után krisztiékkel beültünk a színészbüfébe, aztán csatlakozott hozzánk bozóandi, nemsokára ölelkezés járózsuzsával is, dícsérhetném még őket sokáig, de minek, cigiztünk, beszélgettünk késő estig, na ezért nem vettem én észre hogy éhes vagyok. a darabra vittem fényképezőt is persze, 1600 ISO, kézből fotózva néhány kép.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr38825435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása