HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.03.06. 15:52 B à la Brown

"Nem lesz államcsőd" - a pénzügyminiszter Egerben

"igazából nincs is olyan hogy államcsőd" - mondta ezt tegnap délben egerben, a főiskola B épületének zsúfolásig megtelt előadójában a magyar köztársaság pénzügyminisztere. hmm. akkor jó:). közgazdász nem vagyok, nem tudom. persze a zsizsegő birkahadakra sem adok, akár narancssubályúak, akár pirosak, akár ződek, vagy kékek.

meg amúgy vigyázni kellene, főleg a ma bármilyen vezető beosztásban lévőknek, ha hallottak már az önbeteljesítő jóslatokról. szóval nem lesz államcsőd, veres jános szerint. majd meglátjuk. mindenesetre lefotóztam, hogy legyen képem az államcsőd előtti pénzügyminiszterről:))))) a másik képen egri főiskolai hallgatók hallgatják a pénzügyminiszter ki tudja milyen (igaz vagy hamis?:) szavait...

 

1 komment

Címkék: veres jános pénzügyminiszter államcsőd


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr87985511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FARKASÉK 2009.03.06. 16:51:44

A negativ eletkep elore vetites valoban nem sokat segit az allamhaztartason, de attol tartok itt mar csak a csoda segit. Oxfordbol szemlelve kis hazam mindennapjait, tobb, mint aggaszto a szitu, de ha az itteni BMW (Mini Moris) gyar is agonizal, akkor az mar jelent valamit. Csak azt nem tudom " menjek, vagy maradjak"? Meg jo, hogy van ez a blog es erzem koldokzsinort a foiskola es Oxford kozott. Nagyon fontos, de ezt onnan ugysem ertitek.
süti beállítások módosítása