HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.03.30. 17:57 B à la Brown

Délben Az Este

a magyar televízió pulitzer-emlékdíjas műsorának, az estének a főszerkesztőjével találkoztunk csütörtök délben az mtv szabadság téri székházában. a kedves csaj körbevezette az egri csapatot a newsroomon és a stúdióban is.

ha már csámborgó a blog, említsük meg, hogy orosz györgyi pár évig párizsban élt, ezt egy lakáskultúra magazinból tudtam meg:

"Orosz Györgyi a Magyar Televízió Pulitzer-Emlékdíjas ESTE című műsorának szerkesztőségvezető-helyettese. Azok közé tartozik, akik nap mint nap a színfalak mögött fáradoznak azon, hogy a nézők ne csak a világ eseményeiről értesüljenek, hanem értsék az összefüggéseket, és ismerjék a közbeszédben forgó ügyek hátterét is. Kedves, magával ragadó személyiség. Szereti az igényes tárgyakat, imádja Párizst, ahol néhány évig élt is."

Szólj hozzá!

Címkék: mtv orosz györgyi az este


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr591035650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása