HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.11.12. 08:21 B à la Brown

Afrika II. - Malawi - Tanzánia - Zanzibár - Kenya vetités Egerben!

Afrika II. A viktória vizeséstől NAirobig. Malawi - Tanzánia - Zanzibár - Kenya vetités Egerben, a Világjáró Klubban (EKMK).

IDŐPONT: 2009. NOVEMBER 25. SZERDA 19.00

ELŐADÓ: KISS TAMÁS BENEDEK

HÁZIGAZDÁK: FEHÉR ZSOMBOR és BARNA BÉLA

 

Az Afrikai szavannáktól Afrika legmagasabb csúcsáig az 5985 méter magas Kilimandzsáróig.

A vetítés során ellátogatunk Malawiba és Tanzánia partjaitól mintegy 40 kilométerre fekvő, álomszép tengerpartokkal rendelkező Zanzibárra, ahol pálmafákkal szegélyezett, mesébe illő tengerpartokon, sétálhatunk. A fehér korallhomok és a türkizkék tenger csak a felszín: a víz alatti világ még színesebb csodákkal vár. De épp ugyancsak izgalmasnak ígérkezik látogatásunk Stone Town elbűvölő, labirintusszerű városában, avagy a híres fűszerültetvényeken. A világ nyolcadik csodájának is nevezett Ngorongoro kráterhez és a Serengeti Nemzeti Parkba is ellátogatunk ahol, majmok, vízilovak, zebra és gnú-csordák, zsiráfok, flamingókat láthatunk és a megismerkedhetünk a Masai emberekkel. Az afrikai szafari után Afrika legmagasabb csúcsára az 5985 méter magas Kilimandzsáróra kapaszkodunk fel a képek segitségével. Innen Kenya partjaira, az India óceánhoz utazunk Mombassába, Watamuba a kis halász faluba és a híres Diani beachre. Hátrahagyva a tengerpartot újra szafarira indulunk, ezúttal Masai Mara Nemzeti Parkba ahol újra megcsodálhatjuk Afrika vadon élő állatait. Utolsó Afrikai kalandozásunk után Kenya fővárosába, Nairobiba utazunk ami szintén rejteget még pár érdekességet, mint a vadonban megsérült vagy magukra maradt állat kölykök megsegitésére létrehozott menhely vagy egy zsiráf farm...

Szólj hozzá!

Címkék: afrika ekmk egri világjáró klub


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr631519517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása