HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.12.10. 12:07 B à la Brown

Júdeából való nők a nagyvilágban

a juditok sokan vannak. csak az ismerőseim között hatvan a juditok száma. ma van az egyik névnapjuk. kíváncsiságból megnéztem, merre mászkálnak, utaznak. nos, sokfelé. így most véletlenszerűen, amúgy köszöntés-féleképpen pár judit nevű ismerősömet, tanítványomat, barátomat megemlítek itt, mindegyikhez mellékelek egy fotót is. (nem a képek alá, így lehet találgatni:)))

böszörményi judit nevű cimbókom imádja finnországot, így róla természetesen egy turku városában készült kép kerül fel. baczúr juditról egy erdélyi, szejkei kép, csüllög judit kolléganőmről pedig egy tihanyi. doros judit újságíróról egy angliai, stonehengei, dudics judit pedig egy görög képpel szerepel az összeállításban. görög képpel került be a judit-napi csámborgóba két volt tanítványom is, laukó és pázmándi judit (utóbbi zakynthos szigetével). középső hugom keresztanyja, háriné tasi judit egy szép téli lengyelországi képpel, holló judit pedig bizony tibetben, lhászában járt. lakó judit idei marokkói képpel szerepel. lányom osztálytársának anyja, potos judit retyezáti túraképpel, tóth judit nevű egyetemi évfolyamtárs-cimbóknőm pedig egy svájci, lugánói képpel.

mikor kiválogattam e képeket, akkor vettem észre, hogy pont 12. akár judit-nap-tár is lehetne (gyenge szóvicc, fejfogás:)). lássuk inkább a képeket az országos (világ-os -- ismét egy szóvicc:)))) judit nap alkalmából:))

 

Szólj hozzá!

Címkék: marokkó judit retyezát lugano turku jutka zakhyntosz szejke


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr471587961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása