HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.12.19. 08:50 B à la Brown

Turkuba, Rigába is repül a Wizzair

az elmúlt egy évben pontosan tízszer repültem wizzairrel. például a budapest-párizs és a pozsony-róma járatokon is. ezeket jó hogy kipróbáltam, egyrészt mert sosem fizettem többet egy jegyért 5000 forintnál:). másrészt most januártól ez a két vonalat megszünteti a társaság. indít azonban helyette újakat. régen vártam már, hogy mikor repül a wizz pestről finnországba, nos eljött ez is. indul februártól egy járat turkuba, de új célpont bologna is. 

itt a hivatalos közlemény:

"A légitársaság 2010. március 30-tól elindítja új járatát Budapestről Bologna Forli repülőterére. A járat heti három alkalommal közlekedik majd. / A Wizz Air bejelentette, hogy tovább folytatja régióbeli növekedését és 2010 márciusától már Rigából is indít járatokat. Az első célállomások London Luton, Oslo Torp és Turku lesznek. A légitársaság tovább bővíti budapesti és prágai desztinációinak körét. 2010 március 18-tól elindul a Prága- Bari járat és március 13-tól pedig Budapestről már Turku is elérhető lesz. Ez az első járat, ami összeköti a magyar fővárost a finnek egyik legnépszerűbb tengerparti városával. Ugyanakkor, 2010 január 11-től a Wizz Air bezárja a Budapest-Párizs Beauvais járatát."

Szólj hozzá!

Címkék: wizzair riga turku


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr281608376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása