HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2010.03.03. 11:11 B à la Brown

Első online check-in

a minap csekineltünk életünkben először neten (igen, jövő héten repülünk, de nem irigykedni: 2 főre egy pozsony-brüsszel oda-vissza repjegy minden illetékkel (!!!) kemény 2 x 2700 forint volt). amúgy most is rengeteg 5-6 eurós jegy van, tessék böngészni például a ryanair honlapját. olcsóbb eljutni olaszországba, belgiumba, angliába, mint egy eger-butapest buszjegy. ja, és a sorsjegyet nem kötelező ám megenni a ryanairnél sem :P :DDD és a mellékelt képekkel ellentétben, a sztyuvik csak a naptáron pozórködnek:))

és hogy mi is az az online check-in?

"A fapados légitársaságnál is elérhetővé vált az internetes utasfelvétel, más néven a web check-in, online check-in lehetősége.

Az internetes utasfelvétel lényege, hogy a ryanair honlapján az utazást megelőzően, interneten keresztül, akár otthonról jelentkezhetünk be járatunkra és nyomtathatjuk ki beszállókártyánkat. A szolgáltatás azok számára igazán hasznos, akik csak kézipoggyásszal utaznak, ugyanis nekik web check-in igénybevétele esetén nem kell a repülőtéren az utasfelvételi pultoknál sorban állniuk, hanem egyenesen a biztonsági ellenőrzéshez mehetnek a repülőtérre érkezést követően.

Az internetes utasfelvétel a járat menetrend szerinti indulását megelőző 15. naptól lehetséges az indulási időpontot megelőző 4. óráig bezárólag."

Szólj hozzá!

Címkék: ryanair pozsony brussel online checkin


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr541805351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása