HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2010.03.16. 22:05 B à la Brown

"Maradt még meggyes sör Begiumban?"

"Maradt még meggyes sör Begiumban? Milyen volt a kirándulás? Merre jártatok? Hány napig voltatok? Szállást hol sikerült találni? Kedvező volt az idő?" -- ezeket a kérdéseket írta egy kedves barátom, most röviden megpróbálom összefoglalni:

szóval meggyes sör (kriek) maradt még, mert mi a málnás hoegardenre álltunk rá, egy heppignies nevű kis falu mégkisebb kocsmájában, azt toltuk. hogy merre jártunk? a repülőnk bruxelles south - charleroi airporton landolt, mi nem is nagyon mentünk messzire, két éjszakát a reptértől pár száz méterre fekvő etap hotelben aludtunk, aminek ugye előnye, hogy ingyenes a transzfer, másrészről pedig reggeli indulásnál sem lehet lekésni a gépet, ha valami baj van, akkor is át tudunk sétálni becsekkoláshoz:))

két éjszakát töltöttünk mindössze belgiumban (pontosabban vallóniában), megnéztük charleroi városát (ez amolyan belga ózd, kicsit azért pucosabb kivitelben), ettünk itt sok sültkrumplit a hamubasült bogácsánk mellé, így három napra az étkezésünk mindössze 3 euró 60 centbe került (sportot űztünk a low budgetből, a repjegyünk 5 euró, oda vissza 10 volt mindenféle illetékkel:)))

és természetesen elvonatoztunk namur városába is (hétvégi akciós 50%-os vonatjeggyel:), onnan meg ki az ardennekbe, de erről majd egy másik posztban, itt túráztunk egy szép sziklafalon, szóval városnézések, túra, málnás sör, sültkrumpli, ezek jellemezték belgiumi kirándulásunkat:)

1 komment

Címkék: belgium brussel charleroi heppignies namur


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr281845609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyynde 2010.03.18. 21:28:40

belga ózd loool ^^
süti beállítások módosítása