HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.01.28. 10:59 B à la Brown

"a tiltott szexuális vonzalom önfejű édessége"

éjjel kaptam egy hírt a színház sajtóreferensétől, pilisy csengétől, hogy megkezdődtek egy darab próbái az egri színházban. idézem a hírt (a mellékelt fotókat gál gábor készítette):

"Vadmézédeskés komédia Egerben - Újra Egerben rendez Radoslav Milenkovic. A szerb rendező Michael Frayn: Vad méz című darabját próbálja. A két részes komédiát Magyarországon először mutatja be a Gárdonyi Géza Színház. A társulat az előadást Morcsányi Géza fordításában játssza majd március 6-ától.

A darab egy álmos oroszországi falusi birtokon játszódik a 19. század végén. A birtokot körülveszi egy misztikus, sötét, csalogató erdő, ahol mindenki keres valakit, ahol el lehet bújni, de el is lehet tévedni. Az ösztönök erdeje ez, a túlfűtött és csalóka erotikáé, ami könnyen válhat fojtogató dzsungellé. Vad méz. „Vad mézzel összekent hónap” – mondja egy szereplő a darabban eltelt időről. „Egyszerre jut eszembe róla a tiltott szexuális vonzalom önfejű édessége, és a darabot átható intenzív nyárérzés.” – írja a szerző darabja címéről."

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: vadméz rale radoslav milenkovic michael frayn


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr25907904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása