HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.02.10. 13:21 B à la Brown

A füzesabonyi uszoda az egri színházba jött

párizs óta ügyintézkedés, néhány óra, miegymás, elrepült néhány nap, elkezdődött a tavaszi szemeszter a főiskolán, kezeltek néhány fogamat, voltam szülői értekezleten, kávéztam novák petrával és barátaival, meg persze elvették a forgalmimat is, van ilyen:)

node minden negatívumot feledtetett hétfőn (2009.02.09.) az egri színház. előtte is fájt a fejem, meg utána is, de közben nem, annyira zseniális és vicces darabot rendezett máté gábor egy nap alatt egy újságcikkből. megépül-e vagy sem a füzesabonyi uszoda vagy sem. ki tudja. de hogy a stúdiószínpadnyi uszodán eszméletlen nagyot alakítottak az egri színészek (kaszás, vajda, bányai, schruff, fekete, mészáross, ötvös nnnna és persze bozó és járó). grat és grat. élmény volt.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: máté gábor járó zsuzsa bozó andrea egri színház


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr48934578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása