HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.03.16. 19:20 B à la Brown

Az apostol - Felolvasószínház Egerben

az apostolt olvasta fel a gárdonyi géza színház öt kiváló művésze (görög lászló, mészáros máté, kaszás gergő, bozó andrea és járó zsuzsa) a nemzeti ünnepen egerben.

a legtökéletesebb választás volt ez, bár petőfivel voltak fenntartásaim, a rendező, csizmadia tibor ezt eloszlatta, s élvezetes két órát töltöttem a színházban, újra és újra elgondolkodtam a szabadság mibenlétéről s határairól.

az apostol még arra is jó volt, hogy március 15-én együtt tapsolt sós tamás megyei vezető, habis lászló egri polgármester, homa jános kulturális tanácsnok. elvileg már ezért (is) megérte ott lenni.

sajnos az idill nem tartott sokáig, sajtóhírek szerint hétfő reggel már éles szóváltás volt közöttük - és éppen a színházban, éppen a színházról. ez azért basszus... na mindegy, hagyjuk a politikát, s említsük meg inkább mégegyszer, hogy naggyon jó (és a szó minden értelmében, idézet a színidirektortól: vállalható) volt az apostol.

 

1 komment

Címkék: az apostol


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr201006034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása