HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.03.30. 17:34 B à la Brown

A Heti Válasz szerkesztőségében

csütörtökön reggel a heti válasz nevű hetilapnál kezdtük a napot

(Szerkesztőség és kiadóhivatal: 1027 Budapest, Horvát utca 14-24.
Telefon: 461-1400, fax: 461-1460
E-mail: szerkesztoseg@hetivalasz.hu
Honlap: www.hetivalasz.hu )
 

a heti választ a TTFK alapította, első száma 2001. április 13-án jelent meg. a kiadást két hónap után a közalapítvány átadta az általa létrehozott és 100%-os tulajdonában levő heti válasz lap- és könyvkiadó kft-nek. a hetilap eleinte jelentős veszteségekkel működött, amelyeket a TTFK fedezett állami támogatásából.

Az eladott példányszámot jelentősen megemelte, amikor orbán viktor a 2002-es választások kampányában – más lapok mellett – a heti választ is megemlítette az általa ajánlott sajtótermékek között. a kormányváltás után a közalapítvány állami támogatása jelentősen visszaesett, ezért nem tudta tovább finanszírozni a lap kiadását. A kuratórium 2004 áprilisában eladta a kiadót, melyet a sasliget tanácsadó kft. vásárolt meg 5 millió forintért.

három hónappal ezelőtt, 2008. decemberében a lantos csaba érdekeltségébe tartozó, addig 25%-os tulajdonrészt birtokló csemgandó kft. szerezte meg a lap tulajdonjogát. ezzel egyidejűleg a cég három vezetője (borókai gábor főszerkesztő-lapigazgató, bánhegyi zsófia lapigazgató-helyettes és d. nagy ibolya gazdasági igazgató) együttesen 5% tulajdonrészhez jutottak.

az egyik menedzser-tulajdonos, bánhegyi zsófia fogadta az egri kommunikáció szakosak csapatát, majd szőnyi szilárd felelős szerkesztő beszélt a szerkesztés szépségeiről.

 

Szólj hozzá!

Címkék: heti válasz bánhegyi zsófia szőnyi szilárd


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr311035593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása