HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.05.29. 21:00 B à la Brown

Címlapon két cikkem - Tündér Tihany

ma jelent meg a természetbarát turista magazin júniusi száma címlapon két cikkemmel. az egyik bugacról szól, a másik pedig egy tihanyi túráról. jön a nyár, s a balaton mellé készülőknek ajánlom most a következő túrát, mely után egy nagyot lehet csobbani a magyar tengerbe...

(http://www.turistamagazin.hu/hun/index.php)

 

 

 

 

 

Tihany teteje: a Csúcs-hegy
 
Aki Tihanyba kirándul, az elsősorban a kéttornyú bencés apátsági templom, a hajóállomás és a Visszhang-domb környékét nézi meg, esetleg gyalogol kicsit az Aranyház gejzírkúpjához vagy a Barátlakásokhoz. Ezekről azonban már könyvtárakat írtak össze, prospektusok százaiban szerepelnek ezek a látnivalók. Kevesebben járják viszont „Tündér Tihany” nyugati oldalát, pedig itt emelkedik a Csúcs-hegy, mely a Tihanyi-félsziget legmagasabb pontja.
 

(folytatás a Turista Magazin júniusi számában) 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr811152198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása