HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.07.27. 20:26 B à la Brown

Mennyire ismered Magyarországot?

ma egy olyan falu olyan hegyére túráztam, ahová eddig még nem, pedig elég sok zugát ösmerem az országnak. szóval ma egy nagyon kicsi, de annál hangulatosabb sziklaszorosban jártam. ha valaki elküldi nekem kommentben a falu nevét, ahol a képen látható sziklaszoros van, annak felajánlok egy csomag finom cukrozott bio-galagonyát! szóval, kommentre fel, a rossz megfejtéseket sem nevetem ki:)

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr471272338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jjpjj 2009.07.27. 21:26:50

Bodza-völgy, Velencei-hegység, Sukorótól északra.? A kőzet gránitnak néz ki, ha az, akkor csak arra lehet. (Emellett a kép neve Velence2. :-) ) Ezen a tájon nem ismerek más szurdokszerű helyet. Válasz kéretik SMS-ben, mert a Bakonyban hiánycikk a net.

B à la Brown 2009.07.28. 05:46:41

mindkét próbálkozás közel volt, de célba nem talált, még enyém a galagonya. a bence-hegyen többször jártam, tegnap nem volt kedvem felmenni, de közel van hozzá a hely:) a bodza-völgy is jó hely, de nem az:)
süti beállítások módosítása