HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.09.04. 00:36 B à la Brown

Tutajosak a szemeid

tutajosak a szemeid - a vad '90-es évek elején szegedi egyetemistaként volt helyzet, amikor így udvaroltunk lányoknak. beszélgetés közben belöktük mintegy, hogy tutajosak a szemeid. hajjaj. és akkor el kellett magyarázni, hogy a tutajos az faszállító. e szerény erotikus bevezetőt csak azért írtam, mert holnap elhúzunk tutajozni kicsit lengyelországba. hogy tutajos szemek lesznek-e, nem tudni, de tényleges tutajok biztos. úgyhogy hétvégén nem lesz poszt, lengyelhonba mentem.

illusztrációul ehhez a nekem nagyszerű hírhez egy saját fotó 2004-ből a lengyel gyalogosátkelőről. illetve egy csaj fotóját is mellékelem, amint épp tutajozik. nevet nem árulok el, szerencsére napszemüvegben van, és ezért szerencsére az sem látszik, hogy tutajosak-e vajh a szemei :)))))))

2 komment

Címkék: lengyelország tutaj dunajec


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr601359081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aDoayen@HWSW 2009.09.13. 22:36:07

hegyes a pólója, az a lényeg, nem? :D

B à la Brown 2009.09.16. 18:23:52

jaja, szép a pólója:) teveszőr
süti beállítások módosítása