HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.09.08. 20:10 B à la Brown

A Duna Tokajban és Szegeden

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ - basszus, ezt nem tudom sose megszokni. ok, hogy az emberek zöme annyira-deannyira alulművelt földrajzból. de. DE ha valaki nem tudja, hogy SZEGEDEN nem a DUNA folyik, az mi a vasznak megy műveltségi vetélkedőre vágóhoz. az volt ugyanis a kérdés wazze, hogy hol van duna múzeum. erre a nő rárakja a zsetont hogy szegeden. huuuuuhhhhh. a vicc az, hogy ez a héten a második ilyen. egy tanítványom hívta fel a vicces képre a figyelmemet, mely szerint valaki a Duna parti nyaraló Tokajban című képpel villog. na, ez az illetőnek is mindegy hogy hol van a világban, hülyébb már nem lesz. szóval emberek. SZEGEDEN ÉS TOKAJBAN NEM A DUNA FOLYIK. szóval nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés. de basszki, akkor is, vágó műsorba megy, oszt aszongya, hogy szegeden van a duna múzeum. biztos arra gondolt, hogy milyen rafkósan válaszol a becsapós kérdésre...

amúgy holnap elmegyek három napra szegedre (meghívott a csongrád megyei közgyűlés alelnöke). bár öt évig éltem ott, hátha ez alatt a három nap alatt sikerül a dunára is rápillantanom.

asztamindenit, még mindig nem tértem magamhoz...

1 komment

Címkék: tokaj szeged duna


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr851369500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aDoayen@HWSW 2009.09.13. 22:34:36

Szaddam Husszein meg héberül beszél :)

pont ezt az egyet láttam én is, kiakadtam picit szintén :)
süti beállítások módosítása