HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2010.01.21. 18:50 B à la Brown

Irány a Csendes-óceán!

suhanunk, repülünk, egészen a csendes-óceánig. egy jeles író műve egy jeles rendező kezébe kerülvén a színpadon nagyszerű zenés mesejátékká alakult át. gyerekkorom kedvenc könyve volt a repülő osztály (lám, itt is repülés), és persze a lassan két évtizede olvasott május 35. a missön az volt, hogy ez lesz a család első közös nagyszínház-látogatása. két felnőtt (35) és két gyerek (6 és 9). a 6 a 9 és a 35 éves is élvezte. mindenféle gondolkodtató és elgondolkodtató dolgok voltak benne. ha pár hívószóval kellene jellemeznem, akkor azt mondanám, hogy goethe (faust), madách, meg road movie, meghogy nagyon nagyon humánus, meg hogy tiszta, meg hogy kastner mennyire előrelátott, s hogy ezt csizmadia milyen jól megrendezte.

jó volt a zene, a díszlet, igazából minden. kőrösi színpadra írása, meg a főszereplő is (lányom osztálytársának bátyja), aki egy kollégám szerint összeszedettebb gondolatokban nyilatkozott mint a legtöbb felnőtt.

szóval január 20-a fontos dátum a május 35 életében. egri bemutató. a posztomhoz csatolt képeket gál gábor készítette, bővebben a színház honlapjára még klikkeljünk rá. a főbb szereplők meg a darab más létrehozói itt:

Konrád:Mákos Attila
Ringelhuth bácsi:Safranek Károly
Negro Kaballo:Pálfi Zoltán
Szereplők:Dér Gabriella, Nagy András-, Rácz János, Szabó Emília, Vókó János



Rendező:Csizmadia Tibor
Jelmeztervező:Kovács Andrea
Díszlettervező:Cziegler Balázs
Koreográfus:Kulcsár Noémi
Zene:Darvas Ferenc
Súgó:Szecskó Andrea
ügyelő:Bajusz Orsolya
Rendezőasszisztens:D. Katona Mária

Szólj hozzá!

Címkék: csendes óceán egri színház csizmadia tibor május 35 mákos attila


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr651690872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása