HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.04.19. 22:34 B à la Brown

CRITICAL MASS EGER - Kerékpáros felvonulás

CRITICAL MASS EGER - Kerékpáros felvonulás

Eger, 2009. április 22., szerda, a Föld Napja

Indulás 17.00 - Érsekkert, szökőkút

A felvonulás kb. egy órás és rossz idő esetén is megtartjuk.
A felvonulást civil részről a Part Egyesület és az EHSE Kerékpáros Egyesület szervezi.

Tervezett útvonal:  Nézd meg térképen >  

Érsekkert, szökőkút - Hadnagy út – Mocsáry L. u. – Károlyi Mihály út – Sas utca – Kertész utca – Hadnagy utca – Maklári út – Almagyar u. – Kossuth u. Jókai u. – Dobót ér – Foglár utca – Markhot u. – Torony u. – Servita u. – Cifrakapu tér – Malom utca – Malomárok utca – Vallon u. – Rákóczi u. – Ráckapu tér – Széchenyi u. Csíky u. – Barkóczy u. Eszterházy tér – Deák F. u. - Hadnagy u. Érsekkert, Szökőkút
 
bővebb infó: www.partmagazin.hu
 
szóval fenn kénne tartani a fenntarthatót, de valahogy az sem esett még le sok embernek, hogy a fejlődés sem mindig fenntartható. na mindegy, ez most off topic, az a lényeg hogy egyre többen bicikliznek. rám most furcsán néznek, mert nincs biciklim, viszont régen vagy gyalog jártam mint az állatok, vagy biciklivel, sőt, volt nap, mikor 180 kilométert tekertem gyermekkoromban, stb,stb, de ez most nem a dicsekvés ideje, hanem a jövőé, szóval hétvégén mátraalján nagyot bringáztak gyermekeim, ez a poszt most az övék, hogy lám, gyerekkorában ilyen volt az apjuk nagybicóval. a kép valamikor a boldog 70es évek vége felé készült:)
 

Szólj hozzá!

Címkék: critical mass eger


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr351075093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása