HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.07.04. 23:08 B à la Brown

Szardíniai élménybeszámoló

vica ma meglátogatott egerben, s beültünk egy jó hosszú kávézásra. férjurával nemrég tértek haza egy autós szardíniai csámborgásról, arról áradozott: milyen gyönyörű a tengerpart, meg hogy hogyan érték el olbiában a kompot, meg még sok-sok mindenről. vica egyébként beszél olaszul, és pont öt évvel ezelőtt arról próbáltunk beszélgetni belgiumban, hogy melyik a szebb város, firenze e vagy brugge:) akkor én még annyira nem szerettem taljánföldet, mostanára azonban megszerettem lassan. jövő héten is olaszországba repülök, na meg a vicával való kávézás után jött apó és juca, és ők is készülnek olaszországba, nekik meg tanácsokat adtam, hogy a garda-tónál malcesine városát véletlenül se hagyják ki!

1 komment

Címkék: szardínia mellik éva


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr501227100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FARKASÉK 2009.07.06. 21:18:30

Ha már Garda-tó és Olaszország mindenkinek ajánlom szeretettel Benedek István Csavargás az Alpokban című könyvét. A második világháború előtti a sztori, de használható itinerként.
süti beállítások módosítása