HTML

Csámborgó

csámborgásaimról

Friss topikok

2009.11.24. 11:59 B à la Brown

Angliai és németországi utazást lehet nyerni! (nyolcadikosoknak)

a csámborgóra kívánkozó versenyfelhívás nyolcadikosoknak. ugyanis utazást lehet vele nyerni. akkor a részletek (az illusztrációul szolgáló képek a gimnázium közelmúltban lezajlott gárdonyi-vetélkedőjén készültek):

"A Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium kreatív, játékos angol vagy német nyelvi versenyt hirdet az általános iskola nyolcadik osztályos tanulói részére.

Jelentkezési határidő: 2009. november 30 .

Jelentkezés lap letölthető itt.

Visszaküldhető e-mailban és postai úton.

E-mail cím: titkarsag@gardonyi-eger.sulinet.hu vagy 3301 Eger, Postafiók 130.

A verseny 2 fordulós. Az első forduló írásbeli feladat, amelyet az iskola honlapjáról lehet elérni, a második forduló kreatív szóbeli gyakorlatok megoldása. Az első helyezettek jutalma az iskolánk diákjainak a 10. évfolyamon szervezett angliai vagy németországi tanulmányút költségeinek támogatása. Az első helyezett száz százalékos, a második helyezett 50 százalékos, a harmadik helyezett 30 százalékos költségtámogatásban részesül."

Szólj hozzá!

Címkék: anglia németország gárdonyi géza ciszterci gimnázium


A bejegyzés trackback címe:

https://belabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr211548593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása